Tilburg University
Psychologie/Psychology
Ontwikkelingsleer

Universiteit Tilburg University Psychologie/Psychology Ontwikkelingsleer

Digitale training Ontwikkelingsleer - Eindtoets - Groep 1 - Herkansing - Nederlands

Maxime

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Ontwikkelingsleer. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

GRATIS Digitale voorproefje Ontwikkelingsleer

In deze tentamenbundel vind je het eerste deel van de volledige samenvatting van de leerstof. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de tentamenbundel is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


LET OP: dit voorproefje bevat geen oefenvragen!

  • Totaal0.00

Digitale oefenbundel Ontwikkelingsleer

Deze oefenbundel bestaat uit een volledig oefententamen en extra oefenvragen. Deze bundel bevat ook de antwoorden op de oefenvragen. Heb je extra uitleg nodig, dan kun je je aanmelden voor onze volledige training, die ook op deze pagina staat vermeld. Wanneer je een training van dit vak bij ons bestelt, ontvang je de volledige tentamenbundel (die bestaat uit de oefenbundel in combinatie met de theoriebundel) gratis als onderdeel van je training. Je oefenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de oefenbundel is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal8.00

Digitale tentamenbundel Ontwikkelingsleer

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Digitale theoriebundel Ontwikkelingsleer

Deze theoriebundel bestaat uit een samenvatting van de hoorcolleges en de stof uit het boek, zodat je genoeg informatie hebt om jouw tentamen te halen. Let op: deze tentamenbundel bevat geen oefenvragen! Heb je extra uitleg nodig, dan kun je je aanmelden voor onze volledige training, die ook op deze pagina staat vermeld. Wanneer je een training van dit vak bij ons bestelt, ontvang je de volledige tentamenbundel (die bestaat uit de theoriebundel in combinatie met de oefenbundel) gratis als onderdeel van je training. Je theoriebundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de theoriebundel is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal12.00

Hardcopy tentamenbundel Ontwikkelingsleer

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00