Kies onderwijsinstelling
Kies studie
Kies vak

'Niet gehaald, geld terug'-garantie

Het team van TentamenTrainingen.nl bestaat uit studenten en oud-studenten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je tentamen te halen en zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jou dit lukt. Met onze tentamengerichte methode en persoonlijke aanpak geven we jou de optimale tentamenvoorbereiding.               

Garantie

Wanneer jij je tentamen toch niet haalt, dan vinden wij dat wij je verder moeten helpen. Wij bieden jou daarom een unieke garantieregeling. Wanneer jij je tentamen ondanks onze training niet haalt, dan krijg jij allereerst de training voor de eerstvolgende kans van hetzelfde vak gratis. Haal je met deze tweede training het tentamen helaas weer niet, dan krijg je zelfs je geld terug. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de garantie, lees deze s.v.p. goed door. Wil je een beroep doen op de garantie, vraag deze dan (tijdig!) aan via deze link: garantieformulier. Heb je vragen, mail ons dan op info@tentamentrainingen.nl. Let op: deze garantieregeling is van toepassing op onze tentamentrainingen. Voor onze examen-en decentrale selectie-trainingen geldt deze regeling niet. Regelingen die voor eventueel voor examen-of decentrale selectie-trainingen gelden, worden vermeld in de omschrijving van de betreffende trainingen.

Voorwaarden

Op elke training is de Niet gehaald, geld terug-garantie van toepassing, tenzij dit anders is aangeven. De garantie is niet van toepassing op Decentrale Selectie-trainingen of Recordings. Wij bieden deze garantie zodat onze hele organisatie erop gericht is om jou je tentamen te laten halen. Wel vinden we dat ook jij je volledig moet inzetten om het tentamen te halen. Daarom stellen we de volgende voorwaarden aan jouw deelname aan de training:                              

  • Je hebt alle lessen gevolgd, en je hebt deze volledig gevolgd. Onze medewerkers moeten altijd je aanwezigheid kunnen controleren, wat betekent dat je bij het volgen van een digitale training je camera gedurende de hele training moet gebruiken.
  • Je hebt actief deelgenomen aan de training en je hebt eventueel opgegeven huiswerk gemaakt

Verder zijn ook onderstaande voorwaarden van toepassing om in aanmerking te komen:                              

  • Je hebt je tentamen gemaakt, maar niet gehaald en je kunt dit niet compenseren (zoals met een schrijfopdracht, een ander vak, of op een andere wijze)
  • Je hebt ons dit zo snel mogelijk (maar niet later dan zeven dagen) nadat je je cijfer hebt teruggekregen doorgegeven door het aanvraagformulier voor de garantie op onze website in te vullen en te versturen, waarna wij je gratis hebben ingeschreven voor de eerstvolgende training voor hetzelfde vak. Let op: wij verstaan onder 'cijfer' de eerste keer dat de universiteit communiceert over je cijfer. Vaak betreft dit een voorlopig cijfer.
  • Je hebt ook na het volgen van deze training je tentamen gemaakt, maar niet gehaald en kunt het cijfer wederom niet compenseren
  • Je hebt ons ook dit zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen zeven dagen nadat je je (voorlopige) cijfer hebt teruggekregen doorgegeven door het aanmeldformulier op onze website in te vullen en te versturen

Uitzonderingen

  • Wanneer een vak bestaat uit deeltentamens, en wij bieden voor de verschillende deeltentamens trainingen aan, dan dien je de trainingen voor alle afzonderlijke deeltentamens bij ons gevolgd te hebben om aanspraak te maken op de Niet gehaald, geld terug-garantie. 
  • Wanneer je bij ons een training volgt en vervolgens een tentamen niet haalt, en je maakt vervolgens niet de eerstvolgende kans (bijvoorbeeld omdat je op dat moment in het buitenland verblijft, of omdat je de eerstvolgende kans niet mag maken van je opleiding door bijvoorbeeld een BSA), dan maak je geen aanspraak op de Niet gehaald, geld terug-garantie, en slaagt ook een aanvraag om restitutie van trainingsgeld niet. Kortom, je volgt bij ons altijd eerst twee trainingen voor hetzelfde vak, voordat het mogelijk is geld terug te vragen.
  • Hoewel je zeven dagen de tijd hebt om je aan te melden voor de training voor de volgende kans, is het mogelijk dat de trainingsgroep voor de volgende kans binnen de termijn van deze zeven dagen vol raakt of van start gaat. Het is daarom raadzaam niet af te wachten, maar het ons meteen te laten weten wanneer je een beroep wilt doen op de garantieregeling. Uiteraard zullen we proberen een tweede groep voor je te organiseren, wanneer een groep volgeboekt of gestart is, maar dit is niet altijd mogelijk. In dit geval vervalt je recht op de garantie.

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl of bel ons tijdens kantooruren op 020-3701500.

Neem contact met ons op

Vermeld indien mogelijk s.v.p. over welke universiteit, studie en trainingsgroep je vraag gaat. Zo kunnen we je sneller helpen.

Weet je niet welke training je precies moet boeken?

Laat ons je helpen!

tel: +31 20 3701500

e-mail: info@tentamentrainingen.nl