Kies onderwijsinstelling
Kies studie
Kies vak

Over ons

Het team van TentamenTrainingen.nl bestaat uit professionals en studenten die weten hoe belangrijk het is dat je goed wordt voorbereid op je tentamen. Samen met een team van ruim 400 docenten, trainingsmanagers, coaches en backoffice-medewerkers werken we aan het organiseren van kwaliteitstrainingen. We hebben een duidelijk beeld van hoe een tentamentrainer te werk moet gaan en we zijn van mening dat er nog geen tentamentrainer is die dit wensbeeld tot realiteit maakt. We werken er elke dag aan om dit beeld met TentamenTrainingen.nl te verwezenlijken. Onze filosofie bestaat uit de volgende twee kerngedachten:            

  1. Elke student mag altijd kwaliteit van ons verwachten. Een student die bij ons aanklopt, moet een tentamen halen. Elke training moet daarom voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat onze docent samen met de studenten kan toewerken naar een positief resultaat. We trekken met iedere student gezamenlijk op om tot dit resultaat te komen. Haalt een student zijn of haar tentamen niet, dan volgt hij of zij de eerstvolgende training voor het betreffende vak kosteloos bij ons. Slagen wij er niet in om de omstandigheden voor de student zo te maken dat het tentamen na twee trainingen gehaald kan worden, dan steken we de hand in eigen boezem en maken we de betaling voor de training ongedaan.
  2. De Docenten zijn ons kapitaal, zij bepalen de kwaliteit van onze trainingen. Zij stellen samen met ons de inhoud en de opzet van de training vast, waarbij per vak maatwerk wordt geleverd. Wij begeleiden Docenten zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. We investeren in hen zodat zij aan ons verbonden willen blijven en onze klanten kunnen profiteren van hun kennis en ervaring.

Ben je benieuwd naar een training van TentamenTrainingen.nl, schrijf je dan in voor de training van jouw keuze. Heb je vragen over onze methode, stel deze dan via onze contact pagina.