Tilburg University
Psychologie/Psychology
Inleiding Statistiek

Universiteit Tilburg University Psychologie/Psychology Inleiding Statistiek

Gratis Digitale voorproefje Inleiding Statistiek

In deze tentamenbundel vind je het eerste deel van de volledige samenvatting van de leerstof. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de tentamenbundel is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de tentamenbundel namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digitale oefenbundel Inleiding Statistiek

Deze oefenbundel bestaat uit een volledig oefententamen en extra oefenvragen. Deze bundel bevat ook de antwoorden op de oefenvragen. Heb je extra uitleg nodig, dan kun je je aanmelden voor onze volledige training, die ook op deze pagina staat vermeld. Wanneer je een training van dit vak bij ons bestelt, ontvang je de volledige tentamenbundel (die bestaat uit de oefenbundel in combinatie met de theoriebundel) gratis als onderdeel van je training. Je oefenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de oefenbundel is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal8.00

Digitale tentamenbundel Inleiding Statistiek

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Digitale theoriebundel Inleiding Statistiek

Deze theoriebundel bestaat uit een samenvatting van de hoorcolleges en de stof uit het boek, zodat je genoeg informatie hebt om jouw tentamen te halen. Let op: deze tentamenbundel bevat geen oefenvragen! Heb je extra uitleg nodig, dan kun je je aanmelden voor onze volledige training, die ook op deze pagina staat vermeld. Wanneer je een training van dit vak bij ons bestelt, ontvang je de volledige tentamenbundel (die bestaat uit de theoriebundel in combinatie met de oefenbundel) gratis als onderdeel van je training. Je theoriebundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de theoriebundel is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal12.00

Hardcopy tentamenbundel Inleiding Statistiek

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00