Vrije Universiteit Amsterdam
Psychologie/Psychology
Statistiek 1

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Psychologie/Psychology Statistiek 1

Gratis Marathon Training - Statistiek 1 - Eindtoets - Groep 1

Jim

In deze gratis marathon training word je in 8 uur voorbereid op je endterm voor Statistiek 1.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Aangezien het een marathon training is, ontvang je geen tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 100 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie niet van toepassing.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Statistiek 1

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Statistiek 1

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00