Vrije Universiteit Amsterdam
Gezondheid en Leven
Bouwstenen van het Leven

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Gezondheid en Leven Bouwstenen van het Leven

Bouwstenen van het Leven - Groep 1

Ruben

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Bouwstenen van het Leven.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis Masterclass - Bouwstenen van het Leven

Nienke

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen Bouwstenen van het Leven! TentamenTrainingen.nl organiseert aankomend collegejaar een gratis Masterclass voor Bouwstenen van het Leven die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek