Vrije Universiteit Amsterdam
Faculteit der Sociale Wetenschappen
Beschrijvende en Inferentiële Statistiek

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Beschrijvende en Inferentiële Statistiek

Digitale training Beschrijvende en Inferentiële Statistiek - Deeltentamen 2 - Groep 1

Moritz

In deze digitale training word je in 4 uur voorbereid op je tweede deeltentamen voor Beschrijvende en Inferentiële Statistiek.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie niet van toepassing.


  • Totaal49.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Beschrijvende en Inferentiële Statistiek - EOS Masterclass

Moritz

Tijdens de gratis Masterclass behandelt de docent belangrijke onderwerpen voor het tentamen, en oefent samen met jou met het beantwoorden van vragen. De Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met Faculteitsvereniging EOS, waardoor EOS-leden gratis toegang hebben tot deze Masterclass! De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je meteen zullen helpen een beter resultaat te behalen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Beschrijvende en Inferentiële Statistiek - Deeltentamens & Eindtentamen - Groep 1

Moritz

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je deeltentamens en eindtentamen voor Beschrijvende en Inferentiële Statistiek.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van Faculteitsvereniging EOS.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Beschrijvende en Inferentiële Statistiek - Eindtentamen - Groep 1

Moritz

In deze digitale training word je in 6 uur voorbereid op je eindtentamen voor Beschrijvende en Inferentiële Statistiek.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van Faculteitsvereniging EOS als zowel de trainingen voor de deeltentamens als het eindtentamen zijn gevolgd.


  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Beschrijvende en Inferentiële Statistiek (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.

  • Totaal30.00

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Beschrijvende & Inferentiële Statistiek (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal30.00