Vrije Universiteit Amsterdam
Bedrijfskunde
Business Mathematics

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Bedrijfskunde Business Mathematics

Digitale training - Business Mathematics - Herkansing

Hicham

Business Mathematics is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Bedrijfskunde. Veel studenten hebben hierdoor een slechte start van het studiejaar. Daarom is TentamenTrainingen hier om jou te helpen!!


De 16 uur lange training zal gegeven worden in het Engels door Hicham, een van onze meest ervaren docenten. Hij zal alle belangrijke onderwerpen behandelen en alle vragen beantwoorden. Ook zal er veel geoefend worden met tentamenvragen.

Indien er gebruik wordt gemaakt van een Powerpoint, zal Hicham deze na elke les delen.


De training zal via zoom plaatsvinden, omdat fysieke lessen nu moeilijk gaan door het corona virus. Je zal op de dag van de training een invite link ontvangen voor zoom.


De Niet Gehaald, Geld Terug Garantie is van toepassing op deze training. Meer informatie kun je hier vinden: https://www.tentamentrainingen.nl/guarantee

Schrijf je snel in als je zeker wilt zijn van een plekje!!


Het schema voor de training kan hieronder gevonden worden.


Data:

14-3 18:00-22:00

15-3 18:00-22:00

17-3 18:00-22:00

18-3 17:00-20:00


  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Business Mathematics (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Business Mathematics (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00