Universiteit van Amsterdam
Rechten
Inleiding Strafrecht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Inleiding Strafrecht

Digitale training eindtoets Inleiding Strafrecht - Groep 1

Rens

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Strafrecht.

Rens behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie.

Wij behouden ons het recht voor om deze training om te zetten in een digitale variant, of samen te voegen met de reeds bestaande digitale training.


  • Totaal129.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Strafrecht (2022/2023) - Gratis Masterclass - Powered by TentamenTrainingen.nl

Rens

Wil je het meeste halen uit je voorbereiding voor Inleiding Strafrecht? Zou je graag eens een training van ons willen volgen? Tijdens de gratis Masterclass behandelt een top docent enkele lastige onderwerpen uit de eerste toets van Inleiding Strafrecht en oefent de docent samen met jou het beantwoorden van vragen. De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen. Verzeker je plek en boek snel de GRATIS Masterclass!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Inleiding Strafrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de tentamenbundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.

  • Totaal13.00

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Inleiding Strafrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00