Universiteit van Amsterdam
Pedagogische wetenschappen
Onderzoeksmethodologie

Universiteit Universiteit van Amsterdam Pedagogische wetenschappen Onderzoeksmethodologie

GRATIS Masterclass Onderzoeksmethodologie

Pascal

Wil je het meeste halen uit je deeltoets voorbereidingen voor Onderzoeksmethodologie? Zou je graag eens willen meemaken om een training van ons te volgen? Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en top docent enkele lastige onderwerpen uit je eerste toets van Onderzoeksmethodologie, en oefent de docent samen met jou met het beantwoorden van vragen.


De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen.


Verzeker je plek en boeks snel de GRATIS Masterclass

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Onderzoeksmethodologie - Groep 1

Pascal

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor Onderzoeksmethodologie.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de tentamenbundel, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Na elke les wordt de Powerpoint gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek