Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
1.2: WDD-1

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde 1.2: WDD-1

Training Waarnemen, Denken en Doen 1 - Deeltoets Cohort B

Arjen

In deze training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Waarnemen, Denken en Doen 1. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.

Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van MFAS, als je ook de training voor de eindtoets volgt.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Waarnemen, Denken en Doen 1 eindtoets - MFAS Masterclass

Daniëlle

Deze Masterclass is het ideale duwtje in de rug tijdens het studeren voor het deeltoets tentamen van WDD1! Tijdens deze 3 uur durende Masterclass zullen we namelijk een van de onderwerpen voor de deeltoets met jullie behandelen en samen oefenvragen maken.


LET OP: Het betreft dus een groter aantal studenten dan onze regulieren trainingen. Aangezien het geen volledige training betreft, is onze unieke NGGT garantie niet van toepassing op deze Masterclass.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Waarnemen, Denken en Doen 1 - Eindtoets - Groep 1

Lisa

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Waarnemen, Denken en Doen - 1. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van de MFAS, als je ook de training voor de deeltoets volgt.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Waarnemen, Denken en Doen 1 - Herkansing

Jody

In deze training word je in 3 lessen van elk 4 uur klaargestoomd op het hertentamen van WDD-1.


Tijdens de training behandelt de docent de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten.

Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing voor leden van MFAS.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel WDD-1 Deeltoets (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel WDD-1 Deeltoets (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal20.00

PRE-ORDER - Digitale tentamenbundel WDD-1 Eindtoets (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.

  • Totaal20.00

PRE-ORDER - Hardcopy tentamenbundel WDD-1 Eindtoets (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.

  • Totaal20.00