Universiteit Utrecht
Psychologie
Psychologie als Wetenschap

Universiteit Universiteit Utrecht Psychologie Psychologie als Wetenschap

Digitale Training - Psychologie als Wetenschap - Groep 1 (2021/2022)

Demi

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Psychologie als Wetenschap (2021/2022). Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van Alcmaeon).

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Psychologie als Wetenschap (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van het boek Science Fictions, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Psychologie als Wetenschap (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van Science Fictions, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00