Universiteit Leiden
Psychologie
Inleiding in de Psychologie

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Inleiding in de Psychologie

Digitale training Inleiding in de Psychologie - Herkansing - Groep 1 - Nederlands

José

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Inleiding in de Psychologie.


Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van labyrint.


  • Totaal139.00

Deze training zit helaas vol

Hardcopy tentamenbundel Inleiding in de Psychologie (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal14.95

Digitale Tentamenbundel Inleiding in de Psychologie (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.
  • Totaal12.95

Gratis voorproefje -Digitale Bundel - Inleiding in de Psychologie

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd.

Let op; dit betreft alleen de eerste helft van de bundel. De gehele bundel kan je op onze website kopen.

Wanneer je een training neemt voor dit vak, krijg je gratis de gehele bundel erbij.

  • Totaal0.00