Universiteit Leiden
Psychologie
Inleiding in de Methodologie en Statistiek

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Inleiding in de Methodologie en Statistiek

Gratis masterclass Inleiding in de Methodologie en Statistiek

Jet

Wil jij het collegejaar goed starten en alvast enkele onderwerpen van Inleiding in de Methodologie en Statistiek behandelen? Kom dan naar de gratis Masterclass van TentamenTrainingen.nl aan het begin van het nieuwe collegejaar! In deze gratis masterclass worden in twee uur enkele lastige onderwerpen behandeld van het vak uitgelegd. De masterclass wordt verzorgd door een van onze ervaren docenten. Naast het behandelen van een aantal lastige onderwerpen, wordt er geoefend met tentamenvragen en is er de gelegenheid om jouw vragen te stellen!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

GRATIS Digitale Masterclass - Inleiding in de Methodologie en Statistiek (2021/2022)

Jet

Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en top docent Jet enkele lastige onderwerpen van het vak Inleiding in de Methodologie en Statistiek en oefent de docent samen met jou met het beantwoorden van vragen. Alle studenten hebben gratis toegang tot deze Masterclass.


De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen.

  • Totaal0.00

Deze training zit helaas vol

NIET BESCHIKBAAR Digitale tentamenbundel Inleiding in de Methodologie en Statistiek (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


LET OP! Deze bundel is nu niet beschikbaar

  • Totaal15.00

NIET BESCHIKBAAR Hardcopy tentamenbundel Inleiding in de Methodologie en Statistiek (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


LET OP! Deze is niet beschikbaar


  • Totaal15.00