Universiteit Leiden
Psychologie
Inleiding in de Methodologie en Statistiek

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Inleiding in de Methodologie en Statistiek

INTERESSELIJST - Inleiding in de Methodologie en Statistiek - Endterm - Groep 1

Fabien

Meld jezelf hier aan om je interesse te tonen in een training voor dit vak. Bij genoeg aanmeldingen zullen we deze opzetten. We houden je op de hoogte na je aanmelding!


Prijs: €139,-


In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding in de Methodologie en Statistiek. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van labyrint.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek