Universiteit Leiden
Psychologie
Geschiedenis van de Psychologie

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Geschiedenis van de Psychologie

Digitale tentamenbundel Geschiedenis van de Psychologie (Nederlands) - LET OP: Alleen in het Engels beschikbaar

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


LET OP: Deze bundel is alleen in het Engels beschikbaar.


  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Geschiedenis van de Psychologie - LET OP: Alleen in het Engels verkrijgbaar

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


LET OP: Deze bundel is alleen in het Engels beschikbaar.


  • Totaal15.00