Universiteit Leiden
Geneeskunde
Vraagstukken Buik

Universiteit Universiteit Leiden Geneeskunde Vraagstukken Buik

Digitale training Vraagstukken Buik - Eindtoets - Groep 1 - Herkansing

Ilse

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je hertentamen voor Vraagstukken Buik.

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.  • Totaal119.00

Deze training zit helaas vol

Digitale training Vraagstukken Buik - Eindtoets - Groep 1

Julia

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je eindtentamen voor Vraagstukken Buik. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal119.00

Deze training zit helaas vol