Universiteit Leiden
Geneeskunde
Cel tot Molecuul

Universiteit Universiteit Leiden Geneeskunde Cel tot Molecuul

Cel tot Molecuul - GRATIS Masterclass - powered by Tentamentrainingen.nl

Gaby

Cel tot Molecuul is het eerste blok dat op de planning staat voor de eerstejaars. Dit blok bouwt verder op de stof van de middelbare school, maar wel op een hoger niveau. Om jullie te helpen organiseert Tentamentrainingen.nl een gratis masterclass! Hierin worden al jullie vragen beantwoord en wordt de stof doorgenomen door Gaby. Gaby is een ervaren docent die al vaker de training voor het vak Cel tot Molecuul heeft gegeven en graag al jullie vragen beantwoord. Meld je nu aan!

  • Totaal0.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Digitale Training Cel tot Molecuul - Eindtoets - Groep 1

Gaby

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Cel tot Molecuul.

Gaby behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.


  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training Cel tot Molecuul - Eindtoets - Groep 1 - Herkansing

Gaby

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je hertentamen voor Cel tot Molecuul.

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing als je de training volgt.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Voorproefje Cel tot Molecuul Thema 1

Bestel hier het GRATIS voorproefje van Thema 1 van het eerste blok Cel tot Molecuul. Hierin vind je een samenvatting van de colleges van vorig jaar. De tentamenbundel van dit jaar is ook te bestellen hieronder!

  • Totaal0.00

PRE-ORDER Digitale Tentamenbundel Cel tot Molecuul

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal22.95

PRE-ORDER Hardcopy Tentamenbundel Cel tot Molecuul

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal24.95