Universiteit Leiden
Geneeskunde
Cel tot Molecuul

Universiteit Universiteit Leiden Geneeskunde Cel tot Molecuul

Digitale Training Cel tot Molecuul - Eindtoets - Groep 1 - Herkansing

Gaby

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je hertentamen voor Cel tot Molecuul.

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing als je de training volgt.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.  • Totaal99.00

Deze training zit helaas vol

Voorproefje Cel tot Molecuul Thema 1

Bestel hier het GRATIS voorproefje van Thema 1 van het eerste blok Cel tot Molecuul. Hierin vind je een samenvatting van de colleges van vorig jaar. De tentamenbundel van dit jaar is ook te bestellen hieronder!

  • Totaal0.00

Hardcopy Tentamenbundel Cel tot Molecuul

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal24.95