Universiteit Leiden
Criminologie
Methoden en Technieken van Crim. Onderzoek 1

Universiteit Universiteit Leiden Criminologie Methoden en Technieken van Crim. Onderzoek 1

Digitale training Methoden en Technieken I - Groep 1 - Herkansing

Nienke

In deze digitale training ga je aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van het vak Methoden en Technieken van criminologisch onderzoek I te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Tijdens de training zal de focus liggen op het herhalen van de belangrijkste stof en het oefenen met vragen op tentamenniveau. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen.


De training bestaat uit 2 lessen van 4 uur. De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 10 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn.


Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Methoden en Technieken I - Eindtoets - Groep 1 - 2021/2022

Nienke

In deze training word je in acht uur voorbereid op je tentamen voor Methoden en Technieken I. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof.


Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal tien studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek