TU Delft
Computer Science
Arduino Crashcourse

Universiteit TU Delft Computer Science Arduino Crashcourse

Interesselijst Arduino Crash-Course

Dit is een interesselijst. Wanneer wij merken dat er genoeg animo is, zullen wij er alles aan doen om de Crash-Course zo snel mogelijk tot een realiteit te maken!


Kennis van Arduino is iets dat ontzettend waardevol kan zijn gedurende je technische opleiding. Wij bij TentamenTrainingen.nl willen daarom graag een Crash-Course voor Arduino ontwikkelen. Schrijf je snel in als het onderstaande jou interesseert:


De Arduino Crashcourse behandelt gedurende 5 weken in 16 uur alle skills die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen met Arduino. Er wordt gekeken naar de hardware én software: de werking van basiscomponenten zoals lampjes en knopjes, maar ook programmeren in C++ en de logica die daarbij hoort.


Er zal extra aandacht zijn voor troubleshooting en hoe om te gaan met nieuwe componenten. Je krijgt de nodige theorie en definities en past deze vervolgens zelf toe in oefenprojecten. Daarbij krijg je wekelijks ondersteuning van onze docent. Aan het eind van de training kun je met de opgedane kennis zelfstandig uit de voeten met Arduino!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek