Tilburg University
Rechten
Strafrechtelijke aansprakelijkheid

Universiteit Tilburg University Rechten Strafrechtelijke aansprakelijkheid

Digitale Training Strafrechtelijke Aansprakelijkheid - Groep 1

Rens

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor strafrechtelijke aansprakelijkheid. Rens behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van Magister JFT).

Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


''Mijn eerste kennismaking met het recht was op het HBO. Vervolgens ben ik (midden)-oosterse filosofie gaan studeren. Daarna ben ik teruggekeerd in de wereld van het recht en heb de pre-master Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Tilburg University. Aansluitend daarop doe ik momenteel de master Law & Technology aan de Tilburg University. Daarnaast doe ik de master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit. Tot slot verzorg ik onder andere de trainingen voor het vak strafrechtelijk aansprakelijkheid.

Dit betekent dat ik het relatief redelijk druk heb, maar dat weerhoudt mij niet om een ‘shoot for the stars, so if you fall you land on a cloud’- houding aan te nemen. Daarvoor zijn drie kernwoorden cruciaal; discipline, resultaatgericht en winnaarsmentaliteit. Dit zijn ook de beginselen waar mijn trainingen op gebaseerd zijn.''

  • Totaal149.00

Laatste plekken beschikbaar