Tilburg University
Rechten
Inleiding Belastingrecht

Universiteit Tilburg University Rechten Inleiding Belastingrecht

Digitale training Inleiding Belastingrecht - Groep 1 - Endterm (2021/2022)

Zoë

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Belastingrecht. Zoë behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van Magister JFT.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Inleiding Belastingrecht - Groep 1 - Resit (2021/2022)

Zoë

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Inleiding Belastingrecht. Zoë behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van Magister JFT, als je ook de training voor de deel- en eindtoets hebt gevolgd.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal voorproefje tentamenbundel Inleiding Belastingrecht

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de tentamenbundel voor dit vak. Dit betreft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal0.00