Tilburg University
Fiscale Economie
Grondslagen Micro-economie

Universiteit Tilburg University Fiscale Economie Grondslagen Micro-economie

Grondslagen Micro-Economie - Midterm - Groep 1

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je tentamen voor Grondslagen Micro-economie. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.

Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.

Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing indien je aan de volgende voorwaarden voldoet:

1. Je volgt de midterm training van het desbetreffende vak.

2. Je volgt de endterm training van het desbetreffende vak.

3. Je voldoet aan de overige voorwaarden, zoals de aanwezigheidsplicht. Deze voorwaarden zijn te vinden op onze website.

  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Grondslagen Micro-Economie - Endterm - Groep 1

In deze training word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor Grondslagen Micro-Economie. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.

Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten.

Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Wegens COVID-19 word deze training nu via Zoom aangeboden. Mochten de omstandigheden veranderen, dan komt er ook een optie voor een fysieke les op onze site.

  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek