Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Recht van de Europese Unie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Recht van de Europese Unie

Recht van de Europese Unie - Gratis JFV Masterclass - powered by TentamenTrainingen

Vincent

Begin het nieuwe blok goed door je alvast voor te bereiden op het tentamen van Recht van de Europese Unie. In samenwerking met de JFV organiseert TentamenTrainingen.nl een GRATIS Masterclass. In deze twee uur durende training behandelt Vincent de belangrijkste lesstof, wordt er geoefend met oefenvragen en is er uiteraard de gelegenheid om al je vragen te stellen! De training vindt digitaal via Zoom plaats. Er zijn een beperkt aantal plekken dus schrijf je snel in!


  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Recht van de Europese Unie - Tentamen - Groep 1

Vincent

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Recht van de Europese Unie. Vincent behandelt in de training de belangrijkste onderdelen en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van de JFV.

  • Totaal159.00

Deze training zit helaas vol