Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Internationaal Publiekrecht

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Internationaal Publiekrecht

Internationaal publiekrecht - Gratis JFV Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Edwin

Begin je studiejaar goed door je alvast voor te bereiden op het tentamen van Internationaal publiekrecht. In samenwerking met de JFV organiseert TentamenTrainingen.nl een GRATIS Masterclass. In deze twee uur durende training behandelt Edwin de belangrijkste lesstof, wordt er geoefend met oefenvragen en is er uiteraard de gelegenheid om al je vragen te stellen! Er zijn een beperkt aantal plekken dus schrijf je snel in!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Internationaal Publiekrecht - Tentamen - Groep 1

Mathijs

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Internationaal Publiekrecht. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van de JFV).


  • Totaal159.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek