Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Inleiding IT-recht

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Inleiding IT-recht

Inleiding IT-recht - Digitale training met korting - Exclusief voor JFV-leden - Groep 1

Joyce

Deze training met korting wordt aangeboden door TentamenTrainingen.nl in samenwerking met de JFV, de studievereniging voor Rechtsgeleerdheid. In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding IT-recht. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van de JFV).

  • Totaal70.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding IT-recht - Tentamen - Groep 1

Joyce

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding IT-recht. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’- garantie van toepassing voor leden van de JFV.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek