Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Handelsrecht

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Handelsrecht

Handelsrecht - Eindtoets - Groep 1

Emy

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Handelsrecht. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’- garantie van toepassing voor leden van de JFV.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Handelsrecht - Gratis Masterclass in samenwerking met de JFV - powered by TentamenTrainingen.nl

Emy

In samenwerking met de JFV organiseren wij de Masterclass Handelsrecht. In deze Masterclass wordt er aandacht besteed aan de belangrijkste onderwerpen en leert Emy je hoe je zo goed mogelijk een tentamenvraag kan beantwoorden. Ook zal Emy al jouw vragen over het vak beantwoorden!


Er is plek voor maximaal 150 studenten en de Masterclass duurt 2 uur. De Masterclass vindt online via Zoom plaats.


De PowerPoint die gebruikt wordt sturen wij na afloop in de WhatsApp-groepen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek