Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
ARW 1

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten ARW 1

ARW1 - Tentamen - Groep 1

Marloes

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor ARW1. Marloes behandelt in de training de belangrijkste onderdelen en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Marloes is een ervaren docente, vorig jaar heeft zij ook de training voor ARW1 verzorgd. Zelf heeft ze het vak afgerond met een 8!


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van de JFV.


  • Totaal139.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Herkansing - ARW 1 - Groep 1

Marloes

ARW 1 niet in één keer gehaald? Wees niet getreurd, volg een tentamentraining ARW 1 en weet zeker dat je je tentamen in de her haalt! In deze training stoomt Marloes je in 12 uur klaar voor je tentamen ARW 1! Marloes behandelt in de training de belangrijkste onderwerpen van het vak en beantwoordt al je vragen. Ook wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Marloes is een ervaren docente, vorig jaar heeft zij ook de training van ARW1 verzorgd. Zelf heeft ze het vak afgerond met een 8!Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl met een uitgebreide samenvatting en veel oefenvragen. Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten.

  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek