Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Testtheorie & Testgebruik

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Testtheorie & Testgebruik

Gratis Masterclass Testtheorie & Testgebruik

Jennifer

VIP en TentamenTrainingen.nl willen je graag helpen om het jaar een vliegende start te geven met een gratis masterclass Testtheorie & Testgebruik. Dit wordt vaak gezien als een lastige vak in het tweede jaar.


In deze Masterclass zal een van onze docenten je door de belangrijke onderwerpen leiden, oefenen met enkele tentamenvragen en je vragen beantwoorden!


De Masterclass wordt in het Nederlands gegeven. Zorg ervoor dat je je aanmeldt en je plek reserveert voordat de masterclass vol zit! Het zal een digitale training via Zoom zijn. De datum is hier onder te vinden: Zaterdag 16 oktober 10:00 - 12:00

  • Totaal0.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale Training - Testtheorie & Testgebruik - Tentamen - Groep 1 - Nederlands

Jennifer

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Testtheorie & Testgebruik.


Jennifer behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van VIP.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Testtheorie en Testgebruik

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal25.00

Hardcopy Tentamenbundel Testtheorie en Testgebruik

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00