Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Persoonlijkheid en Individuele Verschillen

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Persoonlijkheid en Individuele Verschillen

Persoonlijkheid en Individuele Verschillen - Tentamen - Groep 1 - Nederlands

Julia

In deze training word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor Persoonlijkheid en Individuele Verschillen.


Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van VIP.


Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Tentamenbundel Persoonlijkheid en Individuele Verschillen

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal20.00

Hard copy Tentamenbundel Persoonlijkheid en Individuele verschillen

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De bundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven.


Let op: dit betreft een hard copy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00