Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Ontwikkelingspsychologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Ontwikkelingspsychologie

Interesselijst - Ontwikkelingspsychologie resit

Julia

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze digitale training zou willen volgen. Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze trainingen mogelijk te maken. Als we deze trainingen gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt! Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal voorproefje tentamenbundel Ontwikkelingspsychologie

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de tentamenbundel voor dit vak. Dit betreft een

digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je

verstuurd. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de

tentamenbundels namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digital tentamenbundel Ontwikkelingspsychologie (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal17.95

Hardcopy tentamenbundel Ontwikkelingspsychologie (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal24.95