Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Biopsychologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Biopsychologie

Biopsychologie - Groep 1 - Nederlands - Digiale Exam Training

Jadwiga

Met deze training word je gedurende de periode voor het tentamen in 3 lessen van 3 uur helemaal voorbereid op je tentamen van Biopsychologie. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl (ter waarde van €40). Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen. Samen met onze docent, Pelin, zullen jullie tijdens de lessen de colleges en de stof voor het tentamen bij langs gaan. Op die manier kun je helemaal voorbereid je tentamen in gaan!


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Biopsychologie (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal22.95

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Biopsychologie (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal24.95