Rijksuniversiteit Groningen
Pedagogische Wetenschappen
Testtheorie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Pedagogische Wetenschappen Testtheorie

Digitale Training - Testtheorie - Hertentamen - Groep 1 - Nederlands

Annelie

In deze digitale training word je in 8 uur voorbereid op je hertentamen voor Testtheorie.


Annelie behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Zij is een expert of het gebied van Testtheorie en heeft het tentamen gehaald met een 9,7!


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van ODIOM

  • Totaal99.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Digitale tentamenbundel Testtheorie

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal25.00

Hardcopy Tentamenbundel Testtheorie

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00