Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Statistiek BDK

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Statistiek BDK

Gratis digitale EBF Masterclass - Statistiek

Koen

Statistiek wordt gezien als 1 van de moeilijkste vakken van BDK jaar 1. Daarom organiseren wij samen met de EBF een gratis Masterclass voor Statistiek! In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis!


Er is beperkt plek voor deze Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek. LET OP: Deze Masterclass wordt via Zoom gegeven, geef jouw (studenten) gmail-account op. Zoek de dag van de training ook in jouw spam om de zoomlink te vinden.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Statistiek - Midterm

Koen

In deze digitale training word je in 6 uur voorbereid op je Midterm voor Statistiek. Koen behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. De PowerPoint ontvang je na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. LET OP: Deze Masterclass wordt via Zoom gegeven, geef jouw (studenten) gmail-account op. Zoek dag van de training ook in jouw spam om de zoomlink te vinden.

  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Statistiek - Endterm

Koen

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je Endterm voor Statistiek. Koen behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. De PowerPoint ontvang je na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van EBF indien de Midterm training ook is gevolgd. LET OP: Deze Masterclass wordt via Zoom gegeven, geef jouw (studenten) gmail-account op. Zoek dag van de training ook in jouw spam om de zoomlink te vinden.

  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Statistiek

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Statistiek

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00