Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Organisatie & Technologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Organisatie & Technologie

Digitale training Organisatie & Technologie - Resit

Daan

In deze training word je in 6 uur voorbereid op de resit voor Organisatie & Technologie. Daan behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. De endterm training is met een gemiddelde van een 9,7 beoordeeld! Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. De PowePpoint die wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van EBF als de training voor de midterm & endterm ook is gevolgd.

  • Totaal69.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale tentamenbundel Organisatie & Technologie

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.
  • Totaal15.00

Digitale tentamenbundel Organisatie & Technologie ! Hoofdstuk 6 tm 13 !

Let op: Deze bundel is een vervolg op de gratis voorproefjes die uitgedeeld worden in week 40 & 41. Deze bundel bevat alleen hoofdstuk 6 tm 13.


In deze digitale tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.  • Totaal8.00

Hard Copy tentamenbundel Organisatie & Technologie ! Hoofdstuk 6 tm 13 !

Let op: Deze bundel is een vervolg op de gratis voorproefjes die uitgedeeld worden in week 40 & 41. Deze bundel bevat alleen hoofdstuk 6 tm 13.


In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal8.00

Hardcopy tentamenbundel Organisatie & Technologie

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00