Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Marktcontext en Marktonderzoek

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Marktcontext en Marktonderzoek

Digitale marathon Marktcontext en Marktonderzoek groep 1 - Resit

Nynke

In deze digitale marathon word je in 3 uur voorbereid op je tentamen voor Marktcontext en Marktonderzoek. Nynke neemt je in een paar uur mee door de belangrijkste stof. Samen behandel je een boel tentamenvragen en beantwoordt zij al je vragen.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van EBF.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal39.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

UNAVAILABLE - Digitale tentamenbundel Marktcontext en Marktonderzoek

De bundel is op dit moment niet beschikbaar.


In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal20.00

UNAVAILABLE - Hardcopy tentamenbundel Marktcontext en Marktonderzoek

De bundel is op dit moment niet beschikbaar.


In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal20.00