Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Financial Accounting BDK

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Financial Accounting BDK

GRATIS EBF Digitale Masterclass Financial Accounting – powered by TentamenTrainingen.nl

Caya

Accounting wordt altijd lastig gevonden door studenten en daarom bieden de EBF en Tentamentrainingen een gratis masterclass aan! De docent voor deze masterclass is Caya! Caya heeft een 10 op het vak gehaald en is ook gespecialiseerd in Accounting vakken!


Tijdens deze masterclass zal zij een aantal moeilijke onderwerpen bespreken die tijdens het tentamen naar voren kunnen komen. Daarnaast zal zij oefenopgaven behandelen. Schrijf je snel in voordat de masterclass vol is!

  • Totaal0.00

Deze training zit helaas vol

Digitale tentamenbundel Financial Accounting

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Financial Accounting

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00