Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Accounting for Management Control

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Accounting for Management Control

Digitale training Accounting for Management Control - Resit

Caya

In deze resit training word je in 9 uur voorbereid op je herkansing voor Accounting for Management Control. Caya behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


Caya is voor de endterm training (2021) beoordeeld met een 10! In de groep is plek voor maximaal 15 studenten, dus boek snel. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van EBF indien ook de endterm training is gevolgd.

  • Totaal119.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Accounting for Management Control

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel Accounting for Management Control

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00