Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B3 Europees Economisch Recht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B3 Europees Economisch Recht

Digitale Training - Europees Economisch Recht - Groep 1

Dania

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Europees Economisch Recht: Interne Markt en Intellectueel Eigendomsrecht. Dania en Vincent behandelen in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 25 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Dania zit in haar derde jaar van de bachelor Nederlands Recht en behaalde hoge cijfers. Vorig jaar is zij bij de Staatsrecht training beoordeeld met gemiddeld een 8,5!

  • Totaal159.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale tentamenbundel Europees Economisch Recht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Europees Economisch Recht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00