Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B3 Burgerlijk Recht I

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B3 Burgerlijk Recht I

Digitale Training - Burgerlijk Recht - Groep 1

Robin

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Burgerlijk Recht. Robin behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 30 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

Robin Hermans is 21 jaar en is vierdejaars student. Onlangs heeft hij zijn bachelor European Law School succesvol afgerond en is hij begonnen als masterstudent International &European Law Advanced. Tijdens zijn bachelor heeft hij een 9,0 gehaald voor Personen- en familierecht. Daarnaast is hij dit jaar secretaris van Pleitgenootschap Rota Carolina.

  • Totaal159.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Digitale Training - Burgerlijk Recht I - Groep 3

Floris

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Burgerlijk Recht I. Floris behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 30 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Floris zit in zijn bachelor Nederlands Recht en heeft enorm veel ervaring met het geven van trainingen voor goederenrechtelijke vakken.

  • Totaal159.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale Training - Burgerlijk Recht I - Groep 2

Robin

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Burgerlijk Recht I. Robin behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 30 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Robin Hermans is 21 jaar en is vierdejaars student. Onlangs heeft hij zijn bachelor European Law School succesvol afgerond en is hij begonnen als masterstudent International &European Law Advanced. Tijdens zijn bachelor heeft hij een 9,0 gehaald voor Personen- en familierecht. Daarnaast is hij dit jaar secretaris van Pleitgenootschap Rota Carolina.

  • Totaal159.00

Deze training zit helaas vol

Digitale tentamenbundel Burgerlijk Recht I

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Burgerlijk Recht I

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00