Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Historische Ontwikkeling Privaatrecht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Historische Ontwikkeling Privaatrecht

Digitale Training - Historische Ontwikkeling Privaatrecht - Groep 1

Melinda

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Historische Ontwikkeling Privaatrecht. Melinda behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Melinda is vierdejaars bachelorstudent Nederlands recht. Zij is actief geweest in verschillende commissies bij studievereniging ELSA.

  • Totaal119.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale Training - Historische Ontwikkeling Privaatrecht - Groep 2

Evelien

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Historische Ontwikkeling Privaatrecht. Evelien behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Evelien Dalmolen is 25 jaar en zit nu in haar derde bachelorjaar van notarieel recht. Hiervoor heeft ze de bachelor psychologie gevolgd. Evelien heeft al een paar jaar gewerkt in het notariaat en daarnaast is ze actief lid bij Pleitgenootschap Rota Carolina. Voor het vak internationaal privaatrecht heeft ze een 9 gehaald, voor historische ontwikkeling van het privaatrecht een 8.

  • Totaal119.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Digitale tentamenbundel Historische Ontwikkeling Privaatrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Historische Ontwikkeling Privaatrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00