Radboud Universiteit Nijmegen
Psychologie/Psychology
B1 NE Methoden van onderzoek

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Psychologie/Psychology B1 NE Methoden van onderzoek

Methoden van Onderzoek - Free digital Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Anouk

Deze masterclass zal samen gegeven worden met het Engelstalige vak Research Methods en zal daarom ook in het Engels gegeven worden.


In deze digitale masterclass worden in 2 uur een aantal belangrijke topics van het vak research methods besproken. De docent zal met deze 'spoedcursus' jullie zo goed mogelijk voorbereiden op het komende tentamen en al jullie vragen beantwoorden. De powerpoint wordt, indien deze wordt gebruikt door de docent, na afloop naar je gemaild.


Er is plek voor 200 studenten.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Methoden van Onderzoek - Groep 1

Jeannette

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Methoden van Onderzoek.

Jeannette behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Afhankelijk van het aantal inschrijvingen voor deze training en de Engelse variant worden deze mogelijk samengevoegd en zal er een algemene, Engelstalige training komen.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Methoden van Onderzoek (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Methoden van Onderzoek (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00