Radboud Universiteit Nijmegen
Psychologie/Psychology
B1 NE Brein & Cognitie 1: Introductie

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Psychologie/Psychology B1 NE Brein & Cognitie 1: Introductie

Interesselijst Brein & Cognitie 1

Joran

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze training zou willen volgen. Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze training mogelijk te maken. Als we deze training gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt! Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale oefenbundel Brein & Cognitie 1: Introductie

Deze oefenbundel bestaat uit een heel tentamen en een aantal extra oefenvragen. Op deze manier kun je doelgericht oefenen en kun je ervaren hoe het is om een tentamen voor dit vak te maken. Deze bundel bevat ook de antwoorden op de vragen. Heb je extra uitleg nodig, dan kun je je aanmelden voor onze oefentraining of volledige training, die ook op deze pagina staan vermeld. Let op: deze oefenbundel bevat dezelfde vragen als de theoriebundel.


Wanneer je een oefentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze oefenbundel gratis als onderdeel van je training. Je oefenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de oefenbundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal10.00

Digitale theoriebundel Brein & Cognitie 1: Introductie

Deze theorie bundel bestaat uit een samenvatting van de hoorcolleges en de stof uit het boek, zodat je genoeg informatie hebt om jouw tentamen te halen. De bundel bevat ook een oefententamen en een aantal extra oefenvragen. Let op: deze tentamenbundel bevat dezelfde oefenvragen als de oefenbundel!


Wanneer je een theorietraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze theoriebundel gratis als onderdeel van je training. Je theoriebundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de theoriebundel is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de tentamenbundel namelijk via Google Drive.


  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Brein & Cognitie 1: Introductie

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00