Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q6: Beweging en Stroming (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q6: Beweging en Stroming (MGZ)

Digitale training Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q6: Beweging en Stroming - 2e toets - Groep 1

Chang

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q6.

Chang behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Chang is een van onze best beoordeelde docenten. Hij zit op dit moment in het 4e jaar van Geneeskunde en hoopt jullie met zijn enthousiasme te helpen bij het behalen van mooie resultaten voor MGZ. Zelf haalde hij voor MGZ Q6 maarliefst een 9,5!

  • Totaal149.00

Deze training is reeds begonnen

Digitale tentamenbundel Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q6: Beweging en Stroming (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.
  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q6: Beweging en Stroming (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.
  • Totaal20.00