Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q5: Levensfasen en Nieuwvorming (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q5: Levensfasen en Nieuwvorming (MGZ)

Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5: Levensfasen en Nieuwvorming - Gratis Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Chang

In deze gratis masterclass vertelt onze docent Chang jou in 2 uur tijd over de belangrijkste concepten van MGZ Q5. Zo kan jij vol goede moed beginnen aan het tweede jaar! Er is plek voor 300 studenten en zolang de corona-maatregelen dit toelaten zal deze masterclass fysiek plaatsvinden. Mocht dit t.z.t. niet lukken, dan zal deze masterclass digitaal plaats gaan vinden. Na afloop van de masterclass wordt de powerpoint gemaild.


Chang is een ervaren docent en wordt nagenoeg elke keer door jullie medestudenten met een 10 beoordeeld! Hij zit inmiddels in zijn 4e jaar van de opleiding en hoopt jullie met zijn lessen net zo enthousiast te maken over de opleiding als hij is.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5: Levensfasen & Nieuwvorming - 2e toets - Groep 1

Chang

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q5.

Chang behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal voorproefje Tentamenbundel MGZ Q5 Levensfasen en Nieuwvorming

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de tentamenbundel voor dit vak. Dit bereft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd.

LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de tentamenbundels namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digitale tentamenbundel Mechanismen van Gezondheid en Ziekte Q5: Nieuwvorming en Veroudering

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00