Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q5: Levensfasen en Nieuwvorming (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q5: Levensfasen en Nieuwvorming (MGZ)

Digitale training Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5: Levensfasen & Nieuwvorming - 2e toets - Groep 1

Emmy

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q5. Emmy behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5: Levensfasen & Nieuwvorming - Gratis Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Emmy

In deze gratis digitale masterclass vertelt onze docent Emmy jou in 2 uur tijd over de belangrijkste concepten van MGZ Q5. Zo weet jij wat je kan verwachten van je eerste MGZ tentamen van jaar 2 en kun je hier vol goede moed aan beginnen!


Er is plek voor 150 studenten.


Emmy werkt al jaren bij ons als docent en wordt nagenoeg elke keer door jullie medestudenten met een 10 beoordeeld! Zij heeft heel veel zin om jullie net zo enthousiast te maken voor MGZ als zij zelf is!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel MGZ Q5 Nieuwvorming & Veroudering

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.  • Totaal12.95

Hardcopy tentamenbundel MGZ Q5 Nieuwvorming & Veroudering

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal14.95