Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q4: Aanval en Verdediging (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q4: Aanval en Verdediging (MGZ)

Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q4: Aanval & Verdediging - 2e toets - Groep 1

Bas

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q4.

Bas behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


Bas werkt al enkele jaren bij ons als docent en wordt nagenoeg altijd beoordeeld door jullie medestudenten met een 9 of een 10. Hij haalde zelf destijds een 10 voor MGZ Q4 en hoopt jullie te helpen ook een goed resultaat te halen!

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q4: Aanval en Verdediging (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q4: Aanval en Verdediging (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00