Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q1: Verwondering (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q1: Verwondering (MGZ)

Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q1: Verwondering - Gratis Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Bas

In deze gratis digitale masterclass vertelt onze docent Bas jou in 2 uur tijd over de belangrijkste concepten van MGZ Q1. Zo weet jij wat je kan verwachten van je eerste MGZ tentamen en kun je hier vol goede moed aan beginnen! Er is plek voor 150 studenten. Bas werkt al jaren bij ons als docent en wordt nagenoeg elke keer door jullie medestudenten met een 10 beoordeeld! Hij zit inmiddels in zijn 4e jaar van de opleiding en heeft heel veel zin om jullie net zo enthousiast te maken voor MGZ als hij zelf is! Voor MGZ Q4 had hij zelf een 9,0.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q1: Verwondering - 2e toets - Groep 1

Bas

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q1.

Bas behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.Bas is al een aantal jaren docent en wordt door jullie medestudenten dikwijls beoordeeld met een 10! Zelfs had hij destijds een 9,0 voor Q1 en hij beschikt dus over alle kennis om jullie voor te bereiden op het tentamen.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q1: Verwondering (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.

  • Totaal12.95

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q1: Verwondering (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.

  • Totaal14.95