Radboud Universiteit Nijmegen
Bedrijfskunde/Business Administration
B2 Kwalitatieve Onderzoeksmethodologie

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Bedrijfskunde/Business Administration B2 Kwalitatieve Onderzoeksmethodologie

Kwalitatieve onderzoeksmethodologie - Groep 1 - Nederlands - Resit

Ryan

In deze digitale training word je in <aantal> uur voorbereid op je tentamen voor Kwantitatieve onderzoeksmethodologie.


Ryan behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 12 studenten. In de groep is plek voor maximaal 12studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie alleen van toepassing voor leden van Synergy.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal voorproefje kwalitatieve onderzoeksmethodologie

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de tentamenbundel voor dit vak. Dit betreft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de tentamenbundels namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digitale tentamenbundel Kwalitatieve Onderzoeksmethodologie (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel Kwalitatieve Onderzoeksmethodologie (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal20.00