Radboud Universiteit Nijmegen
Bedrijfskunde/Business Administration
B1 Onderzoeks- en interventiemethodologie A

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Bedrijfskunde/Business Administration B1 Onderzoeks- en interventiemethodologie A

Onderzoeks- en Interventiemethodologie A - Groep 1 (2021-2022) - Nederlands

Jeannette

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen voorbereid op je tentamen voor Onderzoeks- en Interventiemethodologie A (2021-2022). Jeannette behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Jeannette heeft een master in Onderwijskunde en is student-assistent geweest aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast geeft ze geregeld bijles aan masterstudenten in verschillende vakken. Met haar ervaring en cijfers kan Jeannette er zeker voor zorgen dat jij jouw tentamen haalt!


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal Voorproefje tentamenbundel Onderzoeks- en Interventiemethodologie A

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de tentamenbundel voor het vak Onderzoeks- en Interventiemethodologie A. Dit betreft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de tentamenbundels namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digitale tentamenbundel Onderzoeks- en Interventiemethodologie A (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Onderzoeks- en Interventiemethodologie A (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00