Radboud Universiteit Nijmegen
Bedrijfskunde/Business Administration
B1 Inleiding in de bedrijfskunde 1

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Bedrijfskunde/Business Administration B1 Inleiding in de bedrijfskunde 1

Digitale training - Inleiding in de Bedrijfskunde 1 - Eindtoets - Groep 1 - Herkansing - Nederlands

Laura

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Inleiding in de Bedrijfskunde 1.

Laura behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. In de groep is plek voor maximaal 12studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie alleen van toepassing voor leden van Synergy.


  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Inleiding in de Bedrijfskunde 1 (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Inleiding in de Bedrijfskunde 1 (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal15.00