Radboud Universiteit Nijmegen
Bedrijfskunde/Business Administration
B1 Inleiding in de bedrijfskunde 1

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Bedrijfskunde/Business Administration B1 Inleiding in de bedrijfskunde 1

Inleiding in de Bedrijfskunde 1 - Groep 1 (2021-2022) - Nederlands

Hannah

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding in de Bedrijfskunde 1 (2021-2022). Hannah behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de tentamenbundel, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Hannah is een sociologie-studente die tijdens haar studietijd werkgroepen heeft verzorgd aan de universiteit. Daarnaast geeft ze geregeld bijles aan masterstudenten. Met haar ervaring en cijfers kan Hannah er zeker voor zorgen dat jij jouw tentamen haalt!


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek