Erasmus University Rotterdam
Rechtsgeleerdheid
2.1 Verbintenissenrecht

Universiteit Erasmus University Rotterdam Rechtsgeleerdheid 2.1 Verbintenissenrecht

Gratis - JFR Masterclass Verbintenissenrecht - Powered by TentamenTrainingen

Emy

Start het blok goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Verbintenissenrecht.


TentamenTrainingen.nl organiseert een gratis Masterclass voor Verbintenissenrecht die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Verbintenissenrecht te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis!


Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Verbintenissenrecht - Groep 1

Emy

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je (her)tentamen voor Verbintenissenrecht.


Emy behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van JFR.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek